„Jaunatvės namai“ minėjo 10 metų jubiliejų

2018-11-22, 20:05
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Jaunatvės namai“ minėjo 10 metų jubiliejų Pranešimo spaudai autorių nuotr.

Kviestiniai svečiai ketvirtadienio vakarą iš šaltoko Vilniaus bent akimirkai persikėlė į užburiančią Prancūziją – svečiavosi „Grafo“ meno galerijoje, kur veido ir kūno estetikos klinika „Jaunatvės namai“ minėjo 10 metų jubiliejų.

Skambant užburiantiems akordeono garsams, kviestiniai svečiai, tarp kurių buvo galima išvysti ir Lietuvos pramogų pasaulio atstovus: modelį Simoną Starkutę, tituluotą gražuolę Rūtą Elžbietą Mazurevičiūtę, verslininkę Alesią Mačiulis, žurnalistę ir rašytoją Eriką Umbrasaitę. Susirinkusieji ne tik mėgavosi gurmaniškais užkandžiais ir šiltais pašnekesiais, bet taip pat turėjo galimybę pagilinti grožio žinias, kuriomis čia dalijosi klinikos ekspertai.

„Skaičiuojame jau 10-us metus, tačiau niekada nenustojome tobulėti. Šiandien mūsų atliekamos procedūros yra tokios pačios, kaip ir Prancūzijos Eliziejaus laukuose. Mes daug keliaujame, lankome seminarus, parodas, kad aukščiausio lygio grožio paslaugas galėtume suteikti ir Lietuvoje“, – renginio metu kalbėjo I. Simaitienė.

Tačiau tą vakarą tai nebuvo vienintelė proga švęsti – klinika gavo ir reikšmingą pasaulinio lygio įvertinimą. Pasveikinti klinikos vadovės Ingos Simaitienės ir jos komandos tiesiai iš Paryžiaus atvyko ir prancūziškos, „aukštosios mados“ kosmetikos vardą pelniusios „Biologique Recherche“ prezidentas Rupertas Schmidas. Jis „Jaunatvės namų“ vadovei įteikė apdovanojimą – „Biologique Recherche“ ekspertų centro statusą, įprasminantį kokybišką ir profesionalų klinikos darbą.

Klinikai svarbios datos nepraleido ir jos įkūrėjas, medicinos mokslų daktaras, neurologas ir psichiatras Julius Neverauskas.

„Žmogaus gyvenimas susideda iš minčių, emocijų bei jausmų, kūno pojūčių ir mūsų impulsų veikti arba elgesio. Norėdami gyventi geriau, turėtume gerinti šiuos dalykus. „Jaunatvės namų“ koncepcija bei misija ir yra nukreipti pastangas visomis šiomis kryptimis: per visapusišką grožį, išorinę ir vidinę estetiką, daryti pozityvų poveikį mūsų gyvenimui ir jo suvokimui, ryšį su kitais žmonėmis, sėkmę bei pasitenkinimą. Džiaugiuosi, kad „Jaunatvės namų“ veikla visokeriopai pateisina savo pavadinimą – padėti puoselėti jaunatviškumą pačiomis geriausiomis prasmėmis”, – kalbėjo dr. J.Neverauskas.

Grožiui dedikuotame renginyje apsilankiusi manekenė Simona Starkutė sutiko atskleisti savo grožio ritualus.

„Mano kiekvieno ryto ritualas – pusė litro vandens su griežinėliu citrinos, tai pažadina organizmą po nakties miego. Galbūt kažką gali nustebinti, tačiau rytais veidą sudrėkinu ne vandeniu, o toniku. Taip pat dažnai pasilepinu specialiai veidui skirtomis procedūromis. Visada laikausi vienos taisyklės – makiažą vakare tiesiog privalu nusiplauti. Didelį dėmesį skiriu mitybai, stengiuosi vartoti nedaug mėsos, maitintis sveikai ir sportuoti penkis-šešis kartus per savaitę“, – pasakojo S. Starkutė.

Per dešimtmetį klinika spėjo išplėsti savo siūlomų paslaugų spektrą ir šiandien vis labiau atsigręžia ir į vidinį žmogaus grožį.

„Prie sėkmingo klinikos dešimtmečio prisidėjo tai, kad mums rūpi grožis. Tiesa, ne tik išorinis, tačiau ir vidinis. Mes teikiame „Anti-aging“ paslaugas plačiąją prasme. Grožis – tai ir sveika oda, ir gera savijauta. Šiuolaikiniam žmogui itin svarbu mokėti susidoroti su stresu, todėl mūsų klinikoje dirba ir specialistai, padedantys įveikti stresą, valgymo sutrikimus ir t.t. Visapusiškas grožis bei holistinis požiūris į žmogų – tai yra mūsų vidinė ambicija ir siekis padėti žmonėms būti laimingais“, – teigia I. Simaitienė.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24