Kaip išlaikyti sveikus nagus

2013-09-08, 07:30
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Mes nuolatos silpniname savo nagus kai atliekame įvairius namų ruošos darbus. Visa veikla atsispindi nagų būklėje. Didžiausią žalą daro vanduo. Džiūdamas vanduo kenkia nago struktūrai, todėl nagas gali skilti ar net lūžti.

Geriausias būdas norint turėti sveikus nagus, tai naudoti gerą nagų stiprintoją ar apsauginę priemonę nagams (kondicionierių). Daugumos produktų, tokių kaip nagų kietinimo ar blizginimo papildoma užduotis sustiprinti ar atstatyti pažeistą nagą. Nors ir dauguma produktų gali būti kaip apsauga, bet visos prarastos drėgmės jie neatstato.

Geras nagų pagrindas atstatys jo būklę. Jei atidžiau patikrintumėte savo nagus, pastebėtumėte, kad ne vien tik jiems reikia priežiūros. Nagų odeles taip pat gali reikėti prižiūrėti. Tinkamas nagų pagrindas padės susitvarkyti su abiem problemom: nagais ir odelėmis.

Vanduo labai džiovina nagus. Procedūros daromos vandens pagrindu gali dar labiau pabloginti nago būklę. Tokios procedūros padaro nagą estetiškai gražų, tačiau jokio ilgalaikio efekto nesuteikia, nepašalina problemos. Jūsų nagams reikia augti 8 – 16 savaičių, kad jie būtų stiprūs ir sveiki.

Naudojant nagų aliejus rehidratuojasi jūsų nagai bei odelės ir taip yra pasiekiamas ilgalaikis rezultatas. Aliejų reikia įtrinti plonu sluoksniu ant nagų, po to tam skirta priemone sustumti odeles.

Prieš naudojant aliejų įsitikinkite, kad jūsų nagai yra švarūs ir sausi. Losjonus ar rankų kremus galite naudoti. Jei jūsų nagai jau šlapi yra rekomenduojama palaukti bent jau vieną valandą, kad neliktų vandens likučių. Vanduo atstumia aliejų.

Aliejų trinkite ant nago ir odelių apie 10 minučių. Galite naudoti pirštų masažą. Nago stiprintoją naudokite bent vieną kartą per dieną, galite naudoti ir du kartus. Jei jūsų diena yra labai užimta nagų stiprintoją galite naudoti prieš einant miegoti. Per naktį jis taip pat įsigers į nagą.

Po kelių savaičių savo pastangų dėka pastebėsite rezultatą. Nagai atrodys sveikiau, mažiau lūžinės, odelės bus minkštesnės ir lygesnės. Nenustokite ir toliau naudoti nagų stiprintoją ir aliejus jei norite išlaikyti sveikus nagus. Ir stenkitės kiek įmanoma labiau apsaugoti nagus nuo vandens.

www.groziopaslaptis.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24