Grožio paslaptys: pigu, greita, efektyvu

2013-06-02, 13:56
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Išvaizdos puoselėjimas, įvairios grožio procedūros šiuolaikinei moteriai neturėtų atrodyti prabangos dalykas, kurį galima sau leisti tik retkarčiais. Juk patrauklumas, žavesys, pasitikėjimas savimi reikalingi visada, o natūralios kosmetinės priemonės gali padėti ne tik atskleisti šį ypatingą grožį, bet ir greitai, taupiai, efektyviai ir patikimai jį saugoti diena iš dienos.

Tūkstančius metų senoviniai odos priežiūros receptai glūdėjo paslaptyje, nes buvo skirti tik elitui, tačiau šiandiena atskleidė praeities mįsles : viena tokių – žalioji  arbata.  Būtent ši arbata išsaugo įvairias naudingąsias medžiagas, joje gausu vitamino B2, kuris stimuliuoja, atjaunina, ramina ir  drėkina odą. Žalioji arbata savo ypatingomis savybėmis užbūrė dar Senovės Kiniją, o dabar jos gydomąja ir grožį puoselėjančia galia neabejojama visame pasaulyje. Patirkite šį gamtos dovanotą stebuklą ir Jūs!

Normaliai arba sausai odai galima pasidaryti medaus kaukę: sumaišykite 100 gr. medaus ir du šaukštus žaliosios arbatos, užtepkite ant veido, vėliau nuplaukite vėsiu vandeniu. Iš sausos žaliosios arbatos galima paruošti raminamąją kaukę veido, kaklo ir iškirptės odai. Tam reikia du arbatinius šaukštelius arbatos be priedų sutrinti į miltelius ir sumaišyti su keturiais arbatiniais šaukšteliais ryžių miltų, įpilti šilto virto vandens ir išmaišyti iki vienalytės masės. Šią kaukę tepkite ant švarios odos. Po 5–10 minučių nusiplaukite. Tokia procedūra skatina pigmentinių dėmių nykimą, palaiko odą geros būklės, šalina raukšles ir šerpetojimą.

Tonuso pakėlimui ir odos ląstelių stimuliavimui galima naudoti arbatos vonias. 0,5 litro vandens užvirkite 6 šaukštus sausos žaliosios arbatos, leiskite pritraukti ir supilkite į šiltą vonią, kurioje ramiai pagulėkite apie dvidešimt minučių. Jausitės žvalios ir pailsėję! Žalioji arbata taip pat  gali sustabdyti odos senėjimo procesus. Tokią jauninančią kaukę pasigaminsite užplikę pusę puodelio itin stiprios žaliosios arbatos, įdėję į ją šaukštą miltų ir įmušę kiaušinio trynį. Kaukę ant odos palaikykite penkiolika minučių, po to nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Taigi leiskite atsiskleisti savo nepakartojamai moteriškai esybei ir kasdieną mėgaukitės ryškiu grožiu!

www.L24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24