Vilniuje prasideda Europos krepšinio čempionatui skirti renginiai

2011-08-20, 08:18
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Vilniuje savaitgalį prasideda renginių, susijusių su artėjančiu Europos vyrų krepšinio čempionatu, maratonas. Europos aikštėje startuoja „Muzikinis kamuolys 2011“, kur 12 val. po pirmąjį metimą į krepšį atliks miesto meras A.Zuokas ir garsiausias Lietuvos sirgalius Tomas Balaišis-Sėkla. Renginyje taip pat bus pristatyta menininko Tado Gutausko pagal lietuvių mitologiją sukurta ir specialiai šiam čempionatui skirta sirgalių atributika.


Renginį „Muzikinis kamuolys 2011“ organizuoja Pirmasis Baltijos muzikinis kanalas ir žiniasklaidos holdingas „Baltic Media Alliance Lietuva“.
Savaitgalį į Vilnių taip pat atvaromas jau beveik visą Lietuvą apkeliavęs krepšinio kamuolys, kuris sekmadienį bumbsės Gedimino prospektu, lydimas tūkstančių populiariausio renginio dviratininkams „Velomaratonas“ dalyvių. 11.50 val. pagrindinėje Vilniaus gatvėje Lietuvos sostinės įsijungimą į tautos derinį skelbs ir kamuolį įžais miesto meras Artūras Zuokas. Nuo šeštadienio iki pirmadienio pavakarės kamuolio kelionę per sostinę lydės gausybė šurmuliuojančių renginių miesto skveruose, gatvėse ir aikštėse.
Vilniaus meras A.Zuokas sekmadienį su vilniečiais taip pat mins dviratį „Velomaratono“ trasomis.
www.vilnius.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24