D. Montvydas sužavėjo ir komisiją, ir žiūrovus

2012-02-26, 06:35
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Į nacionalinį „Eurovizijos“ finalą iš ketvirtojo atrankos pusfinalio, susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, žengė D. Montvydas, grupė „Dar“ ir S. Milinytė.

Komisija, kurią šįkart sudarė choro „Ąžuoliukas“ vadovas Vytautas Miškinis, buvęs grupės „Naktinės personos“ narys Aras Vėberis, autorių teisių gynimo agentūros „Nata“ prezidentas Raigardas Tautkus, dainininkė Rosita Čivilytė ir grupės „Saulės kliošas“ lyderis Laurynas Šarkinas, Donatui Montvydui (Donny Montell), kuris atliko dainą „Love is blind“, skyrė 50 balų. Tiek nėra gavęs nė vienas kitas atrankos dalyvis.

„Jei turėtume daugiau Donatų, Lietuva laimėtų visas „Eurovizijas“, – po D. Montvydo pasirodymo sakė V. Miškinis.

Antrą vietą komisija skyrė grupei „Dar“ su Vudžiu (42 balai), trečiąją – Simonai Milinytei (37 balai).

Žiūrovai savo balsus irgi atidavė būtent šiems atlikėjams, tik antrąją vietą sukeitė su trečiąja: D. Montvydas – 6541 balsai, S. Milinytė – 2173, grupė „Dar“ – 2122.      

Šį šetadienį atrankos pusfinalyje dar dalyvavo Donata Virbilaitė, Vaida feat. Movetron, „Laiptai“, Greta Šmidt, Lady Bell ir „Merlin“.

Iš ankstesnių pusfinalių į nacionalinį finalą pateko Beissoul, „The Independent“, „Multiks“, Vytautas Matuzas, „Alive Way“, Katažina, Monika, „Vig Roses“ ir „Bekešo vilkai“.

Primename, kad šių metų nacionalinės atrankos naujovė yra tai, kad vieną kūrinį į finalą deleguoti turi teisę išmaniųjų technologijų gerbėjai, nemokamai balsuojantys programėlės „Balsuok!“ pagalba. Dar vieną dalyvį į finalą deleguos „Eurovizijos“ transliacijas Lietuvai dovanojančio natūralaus mineralinio vandens „Akvilė“ mėgėjai, už mėgiamus atlikėjus galintys balsuoti www.akvile.lt. Šie laimingieji bus paskelbti vėliau.

Kas atstovaus Lietuvai 57-ojoje „Eurovizijoje“ Azerbaidžano sostinėje Baku gegužės mėnesį, paaiškės kovo 3 dieną įvyksiančiame finale.

www.lrt.lt

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24