Kalėdinė edukacija: Eišiškėse vaikai padabino meduolius

2022-12-15, 09:37
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Kalėdinė edukacija: Eišiškėse vaikai padabino meduolius salcininkai.lt nuotr.

Kaip kvepia Kalėdos? Šaltu sniegu, gaivia eglute, saulėtais mandarinais, o gal visus namus šiluma užliejančiais imbieriniais sausainėliais bei meduoliais?

Gruodžio 8, 13 ir 14 dienomis Eišiškių laisvalaikio ir verslo centre vyko Kalėdinių meduolinių žaisliukų puošimo edukacija, kurios metu siūlėme susipažinti su nuostabiai kvepiančiu Kalėdų atributu – meduoliu. Edukacinė patalpa gundė dalyvius cinamono, kardamono, medaus, imbiero ir gvaizdikėlių kvapais. Meduolių dekoravimo užsiėmimo metu vaikai sužinojo patikrintą meduolių receptą, išmoko pagaminti glaistą, praktiškai pabandė juo padengti meduolius ir piešti. 

Trijų dienų užsiėmimuose dalyvavo apie 200 mažųjų smalsuolių, kurie ne tik parodė savo kūrybinius gebėjimus piešti, bet ir dalinosi savo patirtimi bei žiniomis apie meduolių gamybą ir dekoravimą. Jaukioje aplinkoje visi drauge kūrėme meduolinius stebuklus. Gražiai papuoštus meduolius dirbtuvių dalyviai parsinešė į namus, kad mažųjų rankytėmis sukurta miela smulkmena keltų šiltą šypseną ir tik teigiamas emocijas.

Užsiėmimus vedė kepyklėlės „Šokoladinė mėta” savininkė L. Kurilo.

Organizatorius: Eišiškių laisvalaikio ir verslo centras.

www.salcininkai.lt

 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24