Išdalinti 2011-ųjų LRT „bitinukai“

2012-01-05, 06:25
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Lietuvos radijas ir televizija (LRT) metus pradeda „bitinukais“ pagerbdama kūrybingiausius ir profesionaliausius savo darbuotojus.
Šį trečiadienį LRT Didžiojoje studijoje surengta kasmetinė LRT Metų apdovanojimų šventė.

2011-ųjų „bitinukas“ geriausio TV laidų vedėjo nominacijoje atiteko „Labo ryto“ vedėjai Guodai Pečiulytei, radijo vedėjo – Živilei Kropaitei. Geriausia Lietuvos televizijos laida pripažinta televizijos naujienų tarnybos laida „Šiandien“, radijo laida – LRT programos „Opus 3“ laida „Mix sub`as“.

Už ilgaamžiškumą televizijoje ir pavyzdį jaunajai žiniasklaidos kartai „bitinuku“ pagerbtas vyriausias pasaulyje TV laidų vedėjas Algimantas Čekuolis.

LRT „bitinukas“ papildė ir ilgiausiai gyvuojančio geriausio lietuviško serialo „Giminės“ apdovanojimų lentyną, kurioje jau puikuojasi 2011-ųjų „Sidabrinė gervė“.

„Bitinukai“ taip pat įteikti 2011-ųjų Lietuvos radijo Metų žmogumi paskelbtam saugaus eismo ekspertui Vigilijui Sadauskui bei „Kultūros šviesuliu“ klausytojų išrinktai kultūrininkei iš Krakių Daivai Dubinkienei.

LRT „bitinukais“ kasmet yra apdovanojami ir tie, kurie nebūtinai yra žinomi plačiajai visuomenei, bet be kurių kruopštaus darbo neįsivaizduojama kasdienė LRT veikla.

Šiemet LRT profesionalų „bitinukai“ kolegų valia atiteko televizijos įgarsinimo redaktorei Rimai Vetcelienei bei radijo programų ir išleidimo vadovei Reginai Balčytienei.

Linksmiausiu metų įvykiu pripažinta tarmiškai skambėjusi 2011-ųjų balandžio 1 d. 7 val. radijo žinių laida, kurią savo tarme skaitė ne tik idėjos autorė Angelė Daugininkaitienė (dzūkiškai), bet ir Janina Mateikienė (aukštaitiškai) bei Rita Miliūtė (žemaitiškai).

„Bitinukus“ rinko LRT darbuotojai ir televizijos žiūrovai bei radijo klausytojai, balsuodami viešojoje erdvėje.

LRT „bitinukų“ apdovanojimų ceremoniją Lietuvos televizijos žiūrovai galės pamatyti sausio 14 dieną, 21 val., iš karto po „Panoramos“.

www.lrt.lt
www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24