Spausdinti šį puslapį

„Huawei“ pristato planšetę „MatePad Pro“

2020-07-14, 22:56
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Huawei“ pristato planšetę „MatePad Pro“ Pranešimo spaudai autorių nuotr.

„Huawei“ planšetinių kompiuterių šeima pasipildo naujuoju nariu – flagmanu „Huawei MatePad Pro“, kurį netrukus galės įsigyti ir lietuviai. Naujasis produktas rinkai pristatomas su šešiabriauniu pieštuku užrašams ar potėpiams, itin plačiu ekranu, belaidžio įkrovimo galimybe ir sparčiai bei efektyviai dirbančiu procesoriumi.

Minimalistinė, bet daugiafunkcinė

Planšetės korpusas pagamintas iš magnio lydinio, todėl jis lengvas bei patvarus. Čia įmontuota antena vos pastebima, pritaikyti mikrolinkiai suteikia tiek minimalistinės išvaizdos, tiek galimybę įrenginį patogiai laikyti. Dėmesingai gamintojas apgalvojo ir išvaizdą: minėtas modelis pasirodo keturių, gamtos įkvėptų spalvų – miško žalios, oranžinės, perlų baltumo ir vidurnakčio pilkos.

Talpi ir išraiškinga

„MatePad Pro“ ne tik veikia sparčiau, bet ir ilgiau, tikinama pranešime spaudai. Anot Š. Urbono, tai pirmoji gamintojo planšetė, kurią įkrauti galima belaidžiu būdu, o pasinaudojus greitojo įkrovimo funkcija vos pusvalandį, įrenginys veiks dar 3 valandas. Pašnekovo teigimu, baterijos talpa itin didelė – 7250 mAh, todėl ji, net ir intensyviai naudojama, neišsikraus net pusę paros.

Tačiau vieną didžiausių naujovių pašnekovas įvardija „Huawei M-pencil“ šešiabriaunį pieštuką: „Tai ne tik pažangi technologija, bet ir kitokia rašymo patirtis. Turėdamas virš 4 tūkst. jautrumo spaudimui lygių, įrankis yra ypač tikslus ir jautrus, todėl visi judesiai rašant ar piešiant atsidurs ekrane. Šis pieštukas prijungiamas „Bluetooth“ ryšiu ir visiškai įkraunamas per valandą, atverdamas begalinę erdvę kūrybai, idėjoms, mintims, nesvarbu, ar norima pasižymėti išgirstus kulinarinio recepto ingredientus, ar išreikšti staiga kilusi įkvėpimą tapyti“.

Sklandumas su perspektyva

„MatePad Pro“ pasirodo ir su išmaniąja magnetine klaviatūra – su ja rašyti itin patogu, o naudojimas primena įprastą, kurią turi nešiojamieji kompiuteriai. Planšetės ekrane taip pat vienu metu gali veikti iki aštuonių mobiliųjų programėlių: langus lengva padidinti, nutempti ar perkelti – įrenginio veiklos šis funkcionalumas nelėtina.

Komentuoti