Spausdinti šį puslapį

Paskutiniai „Leon Somov & Jazzu" koncertai bus rekordiniai

2018-01-04, 15:53
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Paskutiniai „Leon Somov & Jazzu" koncertai bus rekordiniai Pranešimo spaudai autorių nuotr.

Gerbėjai šluoja bilietus į „Leon Somov & Jazzu" atsisveikinimo koncertus „Game Over". Organizatoriai skelbia, kad iki turo pradžios likus pusantro mėnesio, į penkis dueto koncertus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje jau parduota beveik 18 tūkst. bilietų. Matydami milžinišką susidomėjimą ir gerbėjų norą paskutinį kartą scenoje kartu išvysti vieną tituluočiausių šalies duetų, organizatoriai arenose atidaro papildomus sektorius ir į prekybą paleidžia papildomų bilietų.

„Pirmi didžiųjų arenų - Vilniaus „Siemens" ir Kauno „Žalgirio" - aukštai užsipildė kone akimirksniu. Ten likę palyginti nedaug bilietų, todėl, norėdami suteikti galimybę kuo daugiau gerbėjų išvysti savo dievukus ir išgirsti gražiausius jų atliekamus kūrinius, atidarome papildomus sektorius antruose arenų aukštuose. Net neabejoju, kad į „Leon Somov & Jazzu" atsisveikinimo koncertus bus parduoti visi bilietai", - sako turo organizatorius Deividas Misiulis.

Atskleidžiama, kad jau dabar į „Game Over" koncertą sostinės „Siemens" arenoje parduota tiek bilietų, kiek į praeitų metų vasario 14-ąją šioje arenoje vykusį „Leon Somov & Jazzu" koncertą „Moments" apskritai.

„Didžiulis susidomėjimas koncertais rodo, kiek stipriai duetas yra mylimas gerbėjų. Visus tuos 12 metų Leono Somovo ir Jazzu skleista meilė jiems tarsi bumerangas grįžta atgal. Jau dabar matome, kad tai bus koncertai, į kuriuos susirinks rekordinis gerbėjų skaičius. Tai didžiausia dovana atlikėjams", - teigia D. Misiulis

„Leon Somov & Jazzu" atsisveikinimo turas „Game Over" prasidės Valentino dieną, vasario 14-ąją, koncertu Klaipėdos „Švyturio" arenoje, vasario 18-ąją duetas koncertuos Panevėžio „Švyturio" arenoje, vasario 23-iąją lips į sceną Šiaulių arenoje, vasario 24-ąją su gerbėjais atsisveikins Vilniaus „Siemens" arenoje, o turą užbaigs ir paskutinį „ačiū" tars vasario 27-ąją Kauno „Žalirio" arenoje.

Bilietai į koncertus ne tik sparčiai tirpsta, bet ir brangsta, todėl gerbėjai raginami nedelsti.

Atlikėjai atvirauja, kad paskutinio judviejų turo „Game Over" koncertai bus kupini stipriausių jausmų, geriausių dainų, kurias visa Lietuva moka mintinai, ir to, ką jie visuomet labai ryškiai transliavo savo klausytojams, - meilės. Tai bus retrospektyviniai koncertai, kuriuos palydės įspūdingas šou.

Komentuoti