Džiaugsmą delnuose laikykim

2011-06-09, 10:56
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
PICT0114Pirmą kartą Musninkų Alfonso Petrulio gimnazija surinko draugėn jai priklausančių darželių vaikučius ir jų tėvelius.
Mokyklos mokytojų iniciatyva įvyko linksmos mokslo metų pabaigtuvės ir kartu būsimųjų pirmokų palydėtuvės. Gimnazijos direktorius kiekvienam būsimam pirmokui įteikė svarbiausią moksleivio priemonę - mokyklinę kuprinę. Tai jau tampa Musninkų mokslo šventovės tradicija.
Šiais metais baigę pirmą klasę mokinukai taip pat į mokyklą knygas nešiojosi dovanotose kuprinėse. Būsimuosius draugus pasveikino ne tik gimnazijos direktorius Vladas Trakimavičius, bet pradines klases kuruojanti direktoriaus pavaduotoja Danguolė Blusevičienė, būsimoji pirmokų mokytoja Elzė Trakimavičienė ir jau pirmą klasę baigę Rokas bei Tadas.
Tėvelių ir vaikučių laukta sporto šventė išpildė visus lūkesčius. Visi draugiškai pasimankštinę keliavo prie starto linijos. Tėveliai džiaugėsi prisiminę savo metus mokykloje (dauguma jų būtent čia ir mokėsi), mažieji džiūgavo galėdami pasivaržyti. O varžybos buvo išties rimtos: pasėmus kibirėlį vandens reikėjo apibėgti kliūtis, tėvelis bėgo su vaikučiu ant rankų, komandos statė palapines, rinko vėliavėles, mėtė kamuolius, mokykloje ieškojo paslėptų balionų. Pralaimėjusių nebuvo. Organizatoriai kiekvienam komandos kapitonui – vaikučiui - įteikė sportinius marškinėlius, saldų varškės sūrėlį, čiulpinuką, o svarbiausia dovcana - padėka visai šeimai, kuri ilgai primins šventės akimirkas.
Pasistiprinę mokyklos valgykloje ir aptarę svarbiausius darželinukų reikalus, visi kartu nutarė, kad tokios šventės yra labai reikalingos. Juk jų metu vaikai suartėja su tėvais, pedagogai pažįsta būsimus savo mokinius, o mažieji, gyvenantys skirtingose rajono gyvenvietėse, susipažįsta su bendraamžiais ir jau atėję į mokyklą turės daug draugų. Tad visi dalyviai atstisveikino tik iki rugsėjo pradžios, kai vėl susitiks panašioje šventėje.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24