Skelbiamas nacionalinis bendruomenių konkursas ,,Tikime laisve“

2011-07-04, 11:48
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

idyazj56492010 m. organizuotas Nacionalinis bendruomenių konkursas „Tikime laisve“, skirtas sutelkti visuomenę, skatinti pilietiškumą ir bendruomeniškumą, sulaukė didelio visuomenės susidomėjimo. Paraiškas dalyvauti konkurse pateikė 91 bendruomenė iš visos Lietuvos. Komisijos ir visuomenės balsais buvo išrinktos ir apdovanotos trys ilgalaikę, išliekamosios vertės veiklą vykdančios, reikšmingų veiklos rezultatų pasiekusios bendruomenės. Nacionalinis bendruomenių konkursas „Tikime laisve“ parodė, kad bendruomeniškumas mums vis dar yra svarbi vertybė, kad Lietuvos žmonėms netrūksta tikėjimo ir pasitikėjimo vieni kitais ir savo šalimi.

Idėja „Tikime laisve“ gyvuoja toliau. Šiais, 2011 m., organizuojamas nacionalinis bendruomenių konkursas suteiks galimybę Lietuvos žmonėms pademonstruoti savanoriškos veiklos iniciatyvas, supažindinti su reikšmingais ir svarbiais darbais, kuriuos galima nuveikti vieningai susitelkus drauge. Konkurso metu bus išrinktos trys pačios aktyviausios, kūrybingiausios bendruomenės, savo idėjomis ir darbais prisidėjusios prie mūsų valstybės stiprinimo.

Konkurso globėjas – Ministras Pirmininkas A. Kubilius. Partneriai – Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje, Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, Užsienio reikalų ministerija, Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija. Konkurso laimėtojams bus įteiktos atminimo dovanos ir 10 tūkst. litų premijos, kurias įsteigė konkurso rėmėjas - telekomunikacijų bendrovė TEO LT, AB.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24