100-o metų Eišiškietės jubiliejus

2011-07-13, 06:09
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

ic7nw83884

Retai pasitaiko tokių jubiliejų, kai jubiliatui reikia linkėti ne šimto, o dviejų šimtų metų. Tokio įspūdingo, gražaus ir reto 100 metų jubiliejaus birželio 10 d. sulaukė Bronislava Andruškevič iš Eišiškių.
Šia proga pasveikinti jubiliatės atvyko Šalčininkų rajono savivaldybės mero pavaduotojas Andžej Andruškevič, Šalčininkų rajono savivaldybės administracijos Sveikatos apsaugos ir socialinės paramos skyriaus vedėja Regina Sokolovič, Eišiškių seniūnijos seniūnas Tadeuš Ziminski, Eišiškių seniūnijos socialinio darbo organizatorė bendruomenėje Ana Šimanska bei Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos Šalčininkų skyriaus atstovės.

Ponia Bronislava gimė ir užaugo Baltarusijos Respublikoje. Ji buvo pirmas vaikas šeimoje. Po jos gimė dar šeši broliai ir sesuo. Niekas iš jų nesulaukė p. Bronislavos jubiliejaus. Po vestuvių ji apsigyveno vyro namuose, Eišiškėse. 1961 metais liko našle. Jiedu su vyru susilaukė trijų sūnų ir dviejų dukterų. Šiandien p. Bronislava turi 10 anūkų ir 14 proanūkių.
Prieš 3 metus moteris neteko sūnaus, dar anksčiau – vieno iš anūkų.
Visą gyvenimą p. Bronislava buvo namų šeimininkė, augino vaikus, sveikata nesiskundė, džiaugėsi kaimynų pagarba. Net sulaukusi tokio garbingo amžiaus yra žvali, turi gerą atmintį ir maloniai bendrauja.
Tokį žmogų norisi pavadinti gyva istorija, palinkėti stiprios sveikatos, Dievo palaiminimo ir dar šimto metų.

salcininkai.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24