Baikeriai šventė gimtadienį

2011-08-14, 12:04
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šeštadienį šimtai baikerių iš visos Lietuvos ir užsienio atvyko į Ukmergę. Prie Kurėnų užei­gos vyko tarptautinio baikerius vienijančio klubo „Free Hawks MC“ („Laisvi Vanagai“) 12-asis gimtadienis.

Renginyje dalyvavo daugybė svečių iš įvairių šalies baikerių klubų. Atvyko nemažai dalyvių iš Vokietijos, Rusijos, Lenkijos, Latvijos, Estijos. Žiūrovų akį traukė skirtingi motociklininkų „plieno žirgai“, originali apranga, įspūdingai atrodančios baikerės.


Neįprastas reginys, sutraukiantis gausybę smalsuolių, – baikerių paradas. Jo dalyvių, dieną suvažiavusių prie Kurėnų ežero, didžiulė kolona su gimtadienį švenčiančio klubo vėliava va­karop patraukė į Ukmergę. Pravažiavę miestą, motociklininkai grįžo prie Kurėnų.
Nuo pat šventės pradžios į Kurėnus plūstančius svečius sutikinėjo Ukmergės karo istorijos klubo – 1-o LDK Didžiosios Buožės pėstininkų regimento nariai. Baikeriai susidomėję apžiū­rinėjo „kariūnų“ ginklus ir juos išbandė, fotografavosi kartu su ukmergiškiais. Gimtadienio dalyviai pagerbti įspūdingais patrankos šūviais.
Žiūrovai turėjo galimybę iš arti apžiūrėti įvairiausius motociklus. Baikeriai demonstravo akro­batinio važiavimo, kitokius triukus. Vakare vyko koncertas, padangę nušvietė fejerverkas. Gimtadienio šventėje išrinkta gražiausia mergina iš baikerių būrio. 
www.ukzinios.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24