Vilniaus oro uostas tapo krepšinio fotografijų galerija

2011-08-12, 12:36
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Tarptautinio Vilniaus oro uosto erdves papuošė įspūdingo dydžio Lietuvos krepšininkų fotografijų paroda „Krepšinio širdis“.

Nuo šiol atvykstančius šalies svečius pasitiks, o išvykstančius – išlydės šešios dešimtys įspūdingo dydžio nuotraukų, pakibusių palubėse, ant sienų, registracijos stalų, lifto, prie išvykimo vartų, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

Parodą inicijavo septynerius metus nacionalinę krepšinio rinktinę remianti „Samsung Electronics Baltics“.

„Parodos tikslas – parodyti lietuviško krepšinio didybę per užfiksuotus pergalės vertus metimus, emocijų kupinas krepšininkų akis, fanų pergalės džiaugsmą – sako „Krepšinio širdies“ iniciatorius Tomas Tumalovičius. – Be to, atrinktos įvairios varžybų nuotraukos, kad oro uosto lankytojai iš kitų šalių, tokių kaip Graikijos, Rusijos ar Ispanijos – nuotraukose rastų ir sau gerai pažįstamų ir mylimų krepšininkų veidus.“

Išvykstantys svečiai ir juos išlydintys oro uosto lankytojai nuo šiol bus apsupti gražiausių krepšinio akimirkų: registracijos stalai papuošti krepšininkų taikliais metimais, atkovotais kamuoliais ir gražiais prasiveržimais, šalia išvykimo informacijos lentų – į orą palikę Robertas Javtokas, Linas Kleiza, Martynas Pocius ir Šarūnas Jasikevičius, o prieš patikros zoną – 3 m aukščio krepšinio fotografijos. Laukimo salėje atvykstančius pasitinka Manto Kalniečio ir L. Kleizos 6 m aukščio „dėjimai“ į krepšį. Galerija tęsiasi ir vidinėse oro uosto erdvėse: riboto patekimo laukimo salėse, atvykimo koridoriuose, pakeliui link Verslo klubo.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės fotografo Tomo Tumalovičiaus užfiksuotos gražiausios lietuvių kovų krepšinio aikštelėse akimirkos Vilniaus oro uostą papuošė jau antrą kartą. Fotografijų paroda atvykstančius ir išvykstančius keleivius džiugins iki pat Europos krepšinio čempionato pabaigos.

„Samsung Electronics Baltics“ jau septynerius metus remia krepšinį Lietuvoje. Nauji „Samsung Electronics“ įrenginiai ir visapusiška parama leidžia krepšininkams nuolat tobulėti ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir technologijų srityje.

 

www.lrt.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24