Įkliuvo graffiti tepliotojas ir jo talento gerbėjas

2013-03-27, 11:59
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Kovo 27 d. 2.01 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai, vykdydami specialiąją užduotį ir vilkėdami civiliais rūbais, gavo pranešimą, kad Vilniuje, Kuosų g. du jaunuoliai aerozoliniais dažais piešia graffiti ant namo sienų.

Atvykę, įvykio vietoje pareigūnai sienų tepliotojų neberado, tačiau, kruopščiai tikrinant aplinkines gatves ir kiemus, buvo pastebėti du įtartini jaunuoliai. Priartėjus tarnybiniam automobiliui vaikinai puolė bėgti, tačiau pateko tiesiai į glėbį kitam patrulių ekipažui, atvykusiam kolegoms į pagalbą. Vienas iš sulaikytų menininkų - T. M. (gimęs 1995 m.) prisipažino kuprinėje turintis aerozolinių dažų flakonų ir piešęs ant Sapiegos ir Kuosų gatvių pastatų.

Jo draugas D. M. (gimęs 1997 m.) sakė, kad ant sienų nepiešė, tik gėrėjosi draugo kūryba. Tolesniam aiškinimuisi abu pristatyti į policijos komisariatą, tačiau prieš tai parodė savo darbus ant tvoros priešais Sapiegos g. 1C namą, ant namo stiklo Sapiegos ir Jūratės g. sankryžoje, ant tvoros priešais Kuosų g. 6-ą namą.

www.vilnius.policija.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24