Turgavietėje aptikti žibintuvėliai su elektrošoku

2013-03-25, 11:53
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Vilniaus aps. vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės r. policijos komisariato pareigūnai vykdė policinę priemonę, kuria siekta  nustatyti ar pagal verslo liudijimą dirbantys asmenys Ukmergės centrinės turgavietėje laikosi prekybos taisyklių. Kovos 22 d. lankydamiesi turguje, prie vieno iš prekystalių pareigūnai pastebėjo pardavimui padėtas dėžutes su pneumatinio šautuvo šoviniais. Taip pat šalia buvo padėtas žibintuvėlis su  elektrošoku.

Paklausus apie šią prekę, pardavėja paaiškino, kad tai „prožektorius kuris krečia“. Anot prekybininkės, jo kaina 40 litų.

Pareigūnams prisistačius buvo patikrinta prekybininkės R.L. (g. 1961 m.), gyvenančios Ukmergėje, prekyvietė. Pareigūnai paėmė du žibintuvėlius su elektrošoku bei 10 dėžučių su pneumatinio šautuvo šoviniais.

Policijos komisariate yra pradėta administracinė teisena pagal Administracinių teisės pažeidimų kodekso 173 str. dėl apskaitos taisyklių pažeidimo.

Tiek žibintuvėliai su elektrošoku, tiek šoviniai yra priskiriami D kategorijos ginklams, todėl prekybai jiems yra būtina turėti licenciją.

www.vilnius.policija.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24