Moters butą apvogusį vyrą sulaikė drąsus kaimynas

2013-01-04, 07:18
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šiauliuose sulaikytas vagis, bandęs apšvarinti butą. Moters turtą išgelbėti padėjo drąsus  kaimynas.

Antrosios Naujųjų metų dienos pavakarę Saulės tako daugiabučio namo  gyventoja trumpam užsuko aplankyti vienu aukštu žemiau gyvenantį kaimyną. Kadangi pas kaimyną ji planavo užtrukti tik keletą minučių, todėl savo buto durų neužrakino.

Pasilabinusi, pasveikinusi kaimyną su Naujais metais, bei paprašiusi jo nupirkti maisto produktų, po keleto minučių 73-jų metų moteris, lydima kaimyno,  pasuko savo buto durų link. Netrukus laukė netikėta „staigmena", buvo girdėti, kad kažkas varsto moters buto duris. 

Kadangi moteris į svečius nieko nebuvo kvietusi, todėl nesuabejojo, kad bute darbuojasi vagis. Drąsus kaimynas nieko nelaukdamas puolė prie moters buvo durų,  sučiupo vagį ir iškvietė policijos pareigūnus.

Įtariamasis įkliuvo nusikaltimo vietoje su įkalčiais. Pas 50-etį šiaulietį V.U. buvo rasti nukentėjusiosios ir jos mirusio sutuoktinio pasai, dėžutė su juvelyriniais dirbiniais ir mobiliojo ryšio telefonas. Visi daiktai nukentėjusiajai moteriai grąžinti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Sulaikytasis V.U. atsidūrė areštinėje. Jis neteistas, tačiau ne kartą baustas už girto pasirodymą viešoje vietoje.

Geri santykiai su kaimynais dažnai padeda apsisaugoti nuo vagių, tačiau policija įspėja, kad netgi trumpam išėjus, buto duris būtina rakinti visais užraktais.

Šiaulių aps. VPK informacija

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24