Ukmergėje triukšmą kėlė neblaivūs asmenys

2013-01-03, 07:11
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Ukmergiškiai į 2013-tuosius įžengė palyginti ramiai. Nuo gruodžio 31 d. 17 val. iki sausio 1 d. 24 val. Vilniaus apskrities VPK Ukmergės rajono policijos komisariato budėtojai užregistravo 37 pranešimus, iš jų 20 pranešimų buvo dėl keliamo triukšmo, muštynių ar smurto. Rajono policija buvo sustiprinusi patruliavimą, gruodžio 31-osios vakarą dirbo 3 ekipažai.

43 min. po vidurnakčio policijos pagalbos prašė III Antakalnio kaimo kultūros namų darbuotojai, mat jaunimas nesiskirstė iš Kultūros namų. Nuvykus patruliams visi išsiskirstė. Apie 1 val. 20 min. buvo sulaikytas automobilį vairavęs jaunuolis, kuris akivaizdžiai atrodė neblaivus, tačiau tikrintis blaivumą jis atsisakė. Dar vienas neblaivus vairuotojas buvo sulaikytas vakare, jis taip pat atsisakė tikrintis blaivumą.

Ir vienu, ir kitu atveju automobiliai buvo nugabenti į automobilių saugojimo aikštelę, vairuotojai nušalinti nuo vairavimo. Abiem pažeidėjams buvo surašyti administracinės teisės pažeidimų protokolai pagal ATPK 126 str. 4 d.

1 val. 48 min. pareigūnai išvyko į Vidiškių miestelį pas gyventoją, kuriai šventinę nuotaiką sujaukė vagys. Grįžusi iš naujametinio koncerto moteris rado apvogtus namus.

2 val. nakties patruliai skubėjo į Deltuvos gatvę raminti triukšmaujančių kaimynų. Nurodytame bute rastas ir sulaikytas policijos ieškomas asmuo, kuri slapstėsi ir vengė atlikti Teismo paskirtą arešto bausmę. Paryčiais, apie 4 val. 27 min. gautas pranešimas, kad pro virtuvės langą iš 4 aukšto iškrito 20-metė. Pirminiais duomenimis, mergina sunkiai nesusižalojo, jai buvo suteikta medicininė pagalba.

Pranešimų apie konfliktus ir triukšmaujančius kaimynus daugiausia gauta sausio 1-osios dieną, nuo 13 val. Dažniausiai skambino neblaivūs asmenys, buvo skundžiamasi, kad triukšmauja kaimynai, girtas vyras, sugyventinis, lėkštes daužanti žmona... Dar vienas vyras skundėsi, kad jį užsipuolė žmona. Kurėnų užeigoje buvo susimušę klientai, namuose – du broliai, medikų pagalbos reikėjo moteriai, kuri susipešė su savo drauge...

Dauguma įvykių, į kuriuos teko reaguoti patruliams, susiję su alkoholio vartojimu - triukšmas, konfliktai ir muštynės kilo ten, kur buvo vartojami svaigieji gėrimai.

www.vilnius.policija.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24