Ukmergėje tiriami keli padegimai

2012-12-06, 09:59
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Gruodžio 4 d. ukmergiškius, gyvenančius  Maironio g. pažadino triukšmas ir traškesiai. Apie 2 val. nakties 9 namo  kieme kilo gaisras. Gyventojai, žvilgtelėję pro langus, išvydo degančią mašiną. Netrukus apie tai buvo pranešta ugniagesiams ir policijai.

Ugnies kamuoliu virtusį automobilį ugniagesiai užgesino, tačiau liepsnos mašiną suniokojo nepataisomai, nuo karščio išsilydė metalinės konstrukcijos. Nustatyta, kad  sudegė „Renault 19" markės automobilis,  priklausantis D. G., gimusiai 1970 m. Apie pusę metų transporto priemonė stovėjo nenaudojama kieme. Įtariama, kad tai buvo padegimas.

Vilniaus aps. VPK Ukmergės rajono policijos komisariate dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią naktį, tik šiek tiek anksčiau, apie 1 val. 45 min. užsidegė Maironio gatvės vieno daugiabučio namo  buto durys. Gaisras buvo pastebėtas, užgesintas, tad didelės žalos nepadarė. Policijos pareigūnai mano, jog šie du įvykiai yra susiję ir padaryti tų pačių asmenų.

Laiku nesustabdžius padegėjų, nukenčia daugiau žmonių, suniokojamas turtas, gali kilti grėsmė gyvybei. Todėl policija prašo gyventojų pagalbos: jeigu pastebėjote įtartinus asmenis naktį iš gruodžio 3 į 4 d. Maironio ar aplinkinėse gatvėse, prašome apie tai pranešti telefonu  tyrėjui Tomui Zimbliui 8 622 03461 (el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.), tel. (8 340) 63422 - budėtojams arba parašyti el.pašt Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Apie įvyko  aplinkybes galima pranešti ir policijos el. paslaugų portale www.ePolicija.lt.

Kartais net mažiausios detalės pakanka, kad būtų išaiškintas nusikaltimas. Policija iš anksto dėkoja gyventojams už supratingumą bei pilietišką požiūrį.

Vilniaus aps. VPK informacija

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24