Sulaikyti nepilnamečiai vagišiai

2012-12-06, 07:07
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Gruodžio 4 d. apie 13.30 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnams Vilniaus stočių rajone įlipus į 53-io maršruto autobusą, į jį  įšoko ir trys vaikinai.

Vienas jų rankoje laikė vyrišką piniginę. Vaikinai atsisėdo ir pradėjo kraustyti piniginės skyrelius, apžiūrinėjo joje rastus dokumentus. Pareigūnai pastebėjo, kad dokumentus jie išmetė ant autobuso grindų po sėdynėmis. Įtarę piniginės vagyste, pareigūnai „Rūdninkų" stotelėje išlaipino I. K., gim. 1999 m., L. D., gim. 1995 m., ir V. S., gim. 1996 m.

Paklausti iš kur jie gavo šią piniginę, visi trys atsakinėjo skirtingai („rado prie banko", „rado autobuse"). Vaikinai pristatyti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiąjį policijos komisariatą. Netrukus į šį komisariatą kreipėsi vyras ir pareiškė, kad Sodų g. 22, „Bitės" salone nuo prekystalio dingo jo piniginė su pinigais ir dokumentais.

Anksčiau, tą pačią dieną, apie 10.20 val. Kalvarijų turgavietėje, Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai,  sulaikė V. Z., gim. 1986 m., kuris bandė realizuoti 6 vnt. kavos „Lavazza". V. Z. prisipažino, kad kavą pavogė Akropolio „Maxima", jis pristatytas į teritorinį policijos komisariatą. Po dvidešimties minučių, apie 10.40 val. Kalvarijų turgavietėje sulaikytas A. A., gim. 1984 m., turgavietės indų parduotuvėje pavogęs prekes, kurias iš karto bandė parduoti  sendaikčių turgelyje. Įtariamasis buvo sulaikytas ir su vogtomis prekėmis pristatytas į policijos komisariatą.

Vilniaus aps. VPK informacija

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24