Sulaikytas vogto automobilio vairuotojas

2012-11-22, 06:34
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Lapkričio 20 d. apie 22 val. Vilniaus aps. vyriausiojo policijos komisariato Trakų r. policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio pareigūnai gavo pranešimą, kad Vilniaus rajone, Liudvinavos k. dideliu greičiu važinėja automobilis, kurio vairuotojas galbūt yra neblaivus.

Nuvykę į nurodytą vietą, Šešėlių gatvėje patruliai sustabdė automobilį „VW Golf“. Paaiškėjo, kad automobilį vairavo 18 metų jaunuolis, gyvenantis Vilniaus r., Vokės k. Bendraudami su vairuotoju, pareigūnai pajuto nuo jo sklindantį alkoholio kvapą. Alkoholio kieko matuoklis parodė 0,54 prom. girtumą. Paprašytas pateikti dokumentus, vairuotojas nepateikė nei vairuotojo pažymėjimo, nei transporto priemonės registracijos liudijimo, nei valstybinės tech. apžiūros, nei privalomosios civilinės atsakomybės draudimo dokumentų. Galiausiai, vairuotojas pareigūnams prisipažino, kad automobilį pavogė Vilniaus Lazdynų rajone.

Paprašytas išlipti iš automobilio, vairuotojas bandė bėgti. Patruliai pavijo jaunuolį ir, panaudoję kovinių imtynių veiksmus bei antrankius, sulaikė pažeidėją. Pirminės apžiūros metu jaunuolio kišenėse buvo rasta plaktukas, replės, atsuktuvai, medžio kaltas, peilis. Šie įrankiai, įtariama, buvo naudojami įsilaužiant į automobilį. Vairuotojas buvo pristatytas į policijos komisariatą, kur jam buvo surašytas administracinės teisės pažeidimo protokolas pagal LR ATPK 124¹ str. 7 d. ir 129 str. Vogtas automobilis perduotas Vilniaus miesto 5-ojo policijos komisariato pareigūnams, kurie dėl vagystė pradės ikiteisminį tyrimą.

Vilniaus aps. vyriausiojo policijos komisariato Trakų r. policijos komisariato pranešimas

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24