Padauginęs alkoholio pasiklydo miškuose ir pelkėse

2012-11-19, 17:00
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Vakar Elektrėnų policijos komisariate (toliau – Elektrėnų PK) paskelbta J. P. paieška, kuris ryte išvyko pas savo brolį ir negrįžo.
Apie 23.20 val. buvo gautas Vievio seniūnijos gyventojos pranešimas, kad dingo jos sugyventinis J. P., kuris apie 8.00 val. išvyko pas savo brolį į gretimą Vievininkų kaimą, kur vartojo alkoholinius gėrimus. Apie 21.40 val. sugyventinis jai paskambino ir prašė informuoti policiją, jog jis pėsčias eidamas namo pasiklydo, nežino kokia čia vieta, o telefono baterija baigia išsikrauti.

Vėliau su J. P. nepavyko susisiekti. Namo jis taip ir negrįžo. Ieškomo vyro brolis papasakojo, kad J. P. namo išėjo apie 20.00 val.
Tuo tarpu Elektrėnų PK buvo gautas dar vienas pranešimas. Vairuotoja informavo, kad netoli Vievininkų k., ant važiuojamosios kelio dalies guli žmogus.
Pareigūnai, reaguodami į abu pranešimus, patikrino pastarąjį, tačiau vairuotojos nurodytoje vietoje žmogaus neberado, buvo aptiktos tik pirštinės. Į pagalbą pasitelktas Lietuvos policijos Kriminalistinių tyrimų centro Kinologijos skyriaus tarnybinis šuo pėdsakais sekė iki Šadubalio kaimo, kur pėdsakai nutrūko.
Paieška buvo bevaisė iki šios dienos ryto, kai Vievio policijos nuovados pareigūnai, tęsdami paieškos priemones, apsilankė visose sodybose, esančiose kaime, kur gyvena J. P. Vienos iš jų šeimininkė papasakojo, kad pas ją pernakvojo naktį girtas užklydęs vyriškis, kuris prieš pusvalandį išėjo namo. Taip pareigūnai J. P. rado pusiaukelėje namo. Vyriškis papasakojo, kad išvakarėse gėrė alkoholinius gėrimus pas savo brolį, o girtas eidamas namo tamsoje pasiklydo. Ieškodamas kelio atsidūrė kažkokiuose miškuose, aplink telkšojo pelkės. Pats nesuvokė, kaip išėjo ir užklydo pas moteriškę, pas kurią ir pernakvojo.
J. P. paieška nutraukta.

Vilniaus aps. VPK Elektrėnų PK informacija

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24