Šilutės rajone rasta beveik 10 tonų raugo

2012-11-14, 07:13
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pirmadienio pavakarę Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai keliose vietose Rimženčių kaime (Šilutės r.) aptiko du bravorus, o juose rastose talpose rūgo beveik 10 tonų brogos - tai didžiausias šiais metais į pareigūnų rankas patekęs brogos kiekis Šilutės rajone.

Apie 17 val. policijos pareigūnai surengė patikrinimą S. S. (gimusi 1961 m.) sodyboje. Ūkinio pastato rūsyje buvo rasta apie 4500 litrų rusvo skysčio, kaip įtariama raugo, kuris buvo ruošiamas naminės degtinės gamybai, 40 litrų jau pagamintos naminės degtinės bei sukonstruotas aparatas, skirtas stipriems alkoholiniams gėrimams gaminti.

Maždaug po valandos to paties kaimo ribose esančiame miške pareigūnai surado dar vieną veikiantį bravorą. Miško tankmėje įkurdintas „fabrikėlis" buvo dar pajėgesnis, nei tik ką išaiškintas sodyboje - jame pareigūnai aptiko pilnai sukomplektuotus du aparatus, skirtus naminei degtinei gaminti: vienas jų kūrenamas dujomis, kitas - malkomis. Šioje naminės varykloje apsilankius policijai kaip tik baigė rūgti apie 4300 litrų brogos.

Dėl abiejų įvykių policijoje pradėti ikiteisminiai tyrimai. Moteriai, savo sodyboje gaminusiai naminę degtinę, pareikšti įtarimai. Pareigūnai aiškinasi, kam priklauso miške rastas bravoras.

Tauragės aps. VPK informacija

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24