Mažeikių r. savivaldybės administracijos tarnautojams pareikšti įtarimai

2012-11-08, 13:06
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Specialiųjų tyrimų tarnybos Šiaulių valdybos pareigūnai, atlikdami ikiteisminį tyrimą dėl galimo piktnaudžiavimo vykdant viešuosius pirkimus Mažeikiuose ir surinkę pakankamai duomenų, įtarimus dėl netinkamo tarnybos pareigų atlikimo pareiškė Mažeikių rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojui R. P., Statybos ir remonto skyriaus vedėjui A. K. ir buvusiam Juridinio skyriaus vyr. specialistui G. G.

Įtariama, kad šie Mažeikių rajono savivaldybės tarnautojai, privalėję įgyvendinti 290 000 litų vertės projektą „Mažeikių senamiesčio parko kompleksinis sutvarkymas“ ir būdami Savivaldybės viešųjų pirkimų komisijos nariai, netinkamai atliko savo pareigas, t. y. pažeisdami Viešųjų pirkimų įstatymo nuostatas neteisėtai priėmė sprendimą vykdyti neskelbiamas supaprastintas derybas su vieninteliu tiekėju, pritarė jo pasiūlytai kainai ir sudarė sutartį.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Šiaulių apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.

www.stt.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24