Vidaus reikalų ministerijoje lankėsi Moldovos policijos vadovai

2012-10-17, 06:10
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Spalio 16 d. Vidaus reikalų ministerijoje (VRM) lankėsi Moldovos policijos vadovų delegacija. Svečiai susitiko su VRM Viešojo saugumo politikos departamento direktoriumi Tomu Žilinsku bei šio departamento Migracijos reikalų skyriaus atstovais.

Susitikime taip pat dalyvavo Informatikos ir ryšių departamento prie VRM direktorius Gintaras Čiurlionis bei Bendrojo pagalbos centro viršininkas Artūras Kedavičius.

Moldovos atstovai buvo supažindinti su VRM struktūra ir veiklos sritimis, jiems buvo pristatyti pagrindiniai VRM strateginiai tikslai, migracijos ir prieglobsčio klausimų valdymas, taip pat informacinių išteklių valdymo struktūra. A. Kedavičius svečiams pristatė  Bendrojo pagalbos centro veiklą.

Šis susitikimas buvo mokomosios Moldovos policijos vadovų stažuotės - pokyčių valdymo kurso dalis. Šio kurso tikslas - pasikeisti žiniomis ir praktine patirtimi policijos strateginio valdymo srityje.

Moldovos policijos vadovų mokymai vyksta spalio 15-19 d. Mokymų metu pareigūnai jau lankėsi  Policijos departamente prie VRM, kur susipažino su šios įstaigos veikla, policijos pokyčių valdymo nuostatomis, policijos duomenų bazių valdymu ir kt. Stažuotės metu Moldovos atstovai taip pat lankysis Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinėje „Aras“, Lietuvos kelių policijos tarnyboje ir kitose policijos įstaigose, taip pat Viešojo saugumo tarnyboje bei Valstybės sienos apsaugos tarnyboje prie VRM. 

www.vrm.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24