Policija vaikė prostitutes

2012-09-20, 16:51
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Rugsėjo 19-20 d. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Ekologijos ir teisės pažeidimų skyriaus pareigūnai didesnį dėmesį skyrė interneto pažinčių svetainių turinio tikrinimui.

Buvo pastebėtos kelios merginų paskelbtos anketos, kuriose nurodyta, kad, pavyzdžiui, mergina priimtų finansinę paramą,  kad ji ieško vyro, moters ar kelių asmenų grupiniam seksui. Buvo siūlomos ir erotinio masažo paslaugos, siūlomasi bendrauti su pasiturinčiais vyrais už materialinį atlygį. Viena  mergina valandos trukmės susitikimą su ja įkainojo 600 Lt,  nurodydama, kad  „seksą  atlieka be tabu". Iš viso priemonės metu nustatytos 5 prostitucijos paslaugas siūliusios merginos - visos jos skelbėsi interneto pažinčių svetainėse.

Dvi merginos už prostituciją įkliuvo pirmą kartą, todėl, remiantis LR ATPK nuostatomis, joms buvo surašyti administraciniai nurodymai sumokėti pusę sankcijoje numatytos minimalios baudos t.y. pažeidėjoms buvo skirta sumokėti baudas po 150 Lt. Kitų 3 merginų bylos bus pateiktos apylinkės teismams pagal teritorinę priklausomybę, kadangi šio pobūdžio teisės pažeidimą jos jau yra padariusios jau antrą kartą per metus - už tai gresia bauda nuo 500 iki 1000 litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

Pareigūnams įkliuvo vyras, internete siūlęs intymias paslaugas vyrams. Skelbime buvo parašyta „V+V susitinkam, plotas yra, už paramą". Klientais apsimetę policininkai sutarė, kad atvyks dviese. Už dviejų klientų aptarnavimą 26 metų vyras pageidavo gauti 200 litų. Vyrui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas pagal LR ATPK 182(1) str. Vyras policijai įkliuvo pirmą kartą.

Vilniaus aps. VPK informacija

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24