Moterys perima vyrų "verslą"?

2012-08-13, 09:27
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Rugpjūčio 9 dieną Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Lazdijų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai Lazdijų mieste ir Lazdijų, Šeštokų, Krosnos, Kučiūnų bei Viesiejų seniūnijose vykdė prevencinę priemonę „Akcizinės prekės".

Atskleisti 2 nelegalios akcizinių prekių apyvartos pažeidimo atvejai, susiję su alkoholio skiediniais ir tabako gaminiais.

Patikrinimo metu Lazdijuose buvo sustabdytas Lazdijų seniūnijos gyventojos vairuojamas automobilis, kuriame rastas krepšys su 100 pakelių cigarečių „Premier", pažymėtų Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso (toliau - LR ATPK) 163² str. 2 d. (akcizais apmokestinamų prekių laikymas, gabenimas, naudojimas ar realizavimas pažeidžiant nustatytą tvarką). Už šį pažeidimą moteriai gresia bauda nuo 1 tūkst. iki 5 tūkst. litų su prekių konfiskavimu.

Veisiejiškio V. M. gyvenamajame name rasti ir paimti du buteliai su skysčiu turinčiu alkoholio kvapo ir 58 pakeliai cigarečių „Fest" su Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Dėl šio pažeidimo Lazdijų policijoje pradėtos administracinių teisės pažeidimų bylų teisenos pagal LR ATPK 163² str. 2 d. ir pagal LR ATPK 177² str. Už akcizais apmokestinamų prekių laikymą, gabenimą, naudojimą ar realizavimą pažeidžiant nustatytą tvarką gresia bauda nuo 1 tūkst. iki 5 tūkst. litų su prekių konfiskavimu, o už nedenatūruoto etilo alkoholio, denatūruoto etilo alkoholio, techninio etilo alkoholio ir jų skiedinių (mišinių) gaminimą, laikymą, gabenimą, pardavimą ar kitokį realizavimas neturint leidimo, numatyta bauda nuo 500 iki 2 tūkst. litų.

Alytaus aps. VPK Lazdijų r. PK informacija

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24