Policija savo svetainėje skelbs nusikaltimais įtariamų asmenų nuotraukas

2012-07-20, 07:33
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Policijos departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos savo interneto svetainėje www.policija.lt pradėjo skelbti informaciją apie nenustatytus asmenis, galimai padariusius nusikalstamas veikas.

Šios idėjos tikslas - padedant visuomenei ir patiems policijos sistemos darbuotojams nustatyti galimai nusikalstamas veikas padariusius asmenis, kurių asmens duomenys ikiteisminio tyrimo metu yra nenustatyti. Prie kiekvieno įvykio yra įtariamojo nuotrauka, aprašymas ir kontaktai, kuriais žmonės gali pranešti bet kokią informaciją apie šį asmenį. Užtikriname, kad su Jūsų pateikta informacija elgsimės laikydamiesi konfidencialumo principo ir padarysime viską, kad dėl pateiktų duomenų Jums nekiltų neigiamų pasekmių.

Pareigūnai pabrėžia, kad norint, kad ši priemonė būtų veiksminga, būtina, kad į šią veiklą aktyviai įsitrauktų ir visuomenės nariai. Policija tikisi, kad aktyvi visų mūsų veikla šioje srityje, turėtų duoti gerų ir apčiuopiamų rezultatų, todėl prašome žmonių aktyviai lankytis šioje svetainėje ir pasinaudoti galimybe padėti atskleisti nusikalstamą veiką padariusius asmenis.

Interneto svetainės nuorodą rasite čia:
http://www.policija.lt/nenustatyti/

PD Kriminalinės policijos valdybos informacija

www.lvcom.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24