V. Mazuronis: prokuratūra tirs Gedimino pr. rekonstravimą

2012-03-21, 11:39
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šiandien Seimo narys, frakcijos „Tvarka ir teisingumas" seniūnas Valentinas Mazuronis pagaliau gavo teigiamą atsakymą iš Vilniaus apygardos prokuratūros į savo jau antrą kartą pateiktą kreipimąsi dėl galimai nekokybiškų medžiagų, panaudotų rekonstruojant Gedimino prospektą.

Prokuratūros rašte nurodoma, kad šių metų kovo 16 dieną buvo panaikintas Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus praėjusių metų gegužės mėnesio nutarimas, kuriuo buvo atsisakyta pradėti ikiteisminį tyrimą. Esant nusikalstamos veikos požymių, ikiteisminis tyrimas vis dėlto bus pradėtas.

„Žinoma, gaila, kad Prokuratūra ikiteisminį tyrimą pradeda prašoma tik antrą ar trečią kartą. Bet vis dėlto yra gerai, kad galų gale ji suprato, jog būtina išsiaiškinti, kas valstybei padarė tokį didelį, ekspertų išvadomis, 10 mln. litų nuostolį. Yra būtina pasiekti, kad tie, kurie mus visus apvogė, galimai pasipelnydami, patys iš asmeninių lėšų nuostolį ir padengtų", teigė Seimo narys V. Mazuronis.

www.tvarka.lt

www.lvcom.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24