Sulaikytas įtariamasis, apvogęs K. Prunskienę (VIDEO)

2012-03-16, 09:42
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai kartu su Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato pareigūnais Naujojoje Vilnioje ankstyvą kovo 15-osios rytą surengė tikslinę slaptą operaciją ir  sulaikė ankščiau penkiolika kartų teistą A. S. (gim. 1957 m.). Sulaikytajam pareikšti įtarimai dėl įvykdytos vagystės.

Sausio 24 d. apie 15 val. Vilniuje, K. Stulginskio g.,  į Lietuvos liaudies partijos patalpas užėjo nepažįstamas asmuo, kuris ten buvusiems darbuotojams paaiškino, kad atėjo pas partijos pirmininkę D. K. Prunskienę. Kadangi tuo metu partijos pirmininkės nebuvo, jam buvo liepta palaukti. A. S., likęs vienas patalpose,  pasinaudojo situacija ir iš gulėjusios ant stalo rankinės pagrobė piniginę su pinigais. Po to, skubiai pasišalino iš patalpų. Po padaryto nusikaltimo įtariamasis daugiau nei mėnesį gyveno viename iš Vilniaus viešbučių, pinigus leido narkotinėms priemonėms, naudojo savo reikmėms, dalino pažįstamiems.

Įtariamasis po sulaikymo uždarytas į areštinę. Šiandien bus kreipiamasi į teismą  dėl kardomosios priemonės suėmimo skyrimo.  Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai turi pagrindo manyti, kad šis asmuo yra padaręs eilę analogiškų nusikaltimų Vilniuje.  Dėl A. S. kitos nusikalstamos veikos toliau renkami įrodymai.

Vilniaus aps. VPK informacija

www.lvcom.lt

Medija

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24