Pasienyje su Lenkija sulaikytas nusikaltimo padarymu įtariamas panevėžietis

2012-03-15, 10:59
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Kalvarijos užkardos pareigūnai pasienyje su Lenkija sulaikė panevėžietį, kuris buvo ieškomas Vilniaus policijos kaip įtariamasis nusikaltimo padarymu.

Trečiadienį vakare Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai Kalvarijos savivaldybėje, kelyje Suvalkai - Marijampolė, sustabdė iš Lenkijos įvažiuojantį automobilį „Citroen Xsara Picasso“ su angliškais numeriais.

Šioje vietoje pasieniečiai atlieka pasirinktinį išvykstančių iš Lietuvos ir atvykstančių iš Lenkijos automobilių ir keleivių patikrinimą. Iš viso tokių priemonių metu patikrinama apie 1 proc. sieną su Lenkija kertančių asmenų ir mašinų.

Patikrinę „Citroen Xsara Picasso“ važiavusiųjų dokumentus, Kalvarijos pasieniečiai nustatė, kad vieno keleivio, 39-erių Panevėžio gyventojo, nuo šių metų kovo 2 d. ieško Vilniaus policija. Panevėžietis įtariamas nusikaltimo padarymu, jis dvi savaites buvo pasislėpęs nuo teisingumo.

Keleivį VSAT pareigūnai sulaikė ir perdavė vėliau į pasienį su Lenkiją atvykusiam sostinės policijos konvojui.

Iš viso šiemet pasieniečiai jau sulaikė 110 asmenų, kurių dėl įvairių nusikaltimų ar pažeidimų ieškojo Lietuvos ir užsienio šalių teisėsaugos institucijos.

www.pasienis.lt

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24