Kauno policija sulaikė vilkiką su Vokietijoje pavogtais prabangiais automobiliais (video)

2012-03-08, 10:45
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai, bendros operacijos metu kartu su Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnais, šiąnakt, netoli Kazlų Rūdos, sulaikė Lenkijos piliečio vairuojamą krovininį vilkiką su puspriekabe (su lenkiškais valstybiniais numeriais).

Puspriekabės viduje buvo gabenami du, prieš keletą savaičių, Vokietijoje pagrobti apynaujai prabangūs automobiliai - Audi A7 ir Mercedes Benz S450, su vokiškais valstybiniais registracijos numeriais.

Įvykio vietoje taip pat sulaikyti du Lietuvos piliečiai, Kazlų Rūdos seniūnijos gyventojai J.V. (gimęs 1975 m.) ir A. A. (gimęs 1967 m.), kurie nuo pareigūnų bandė sprukti su minėtais vogtais automobiliais. Visi trys asmenys šiuo metu yra sulaikyti. Vokietijoje vogtų automobilių rinkos vertė siekia apie 380 000 litų.

Pareigūnai, tirdami minėtų asmenų nusikalstamas veiklas, toliau nustatinėja galimus bendrininkus, vogtų automobilių realizacijos vietas bei su tuo susijusius asmenis.

Kauno aps. VPK informacija

www.lvcom.lt

Medija

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24