Spausdinti šį puslapį

Savaitgalio reidų rezultatai: patikrinta beveik 600 vairuotojų, nustatyta daugiau nei pusšimtis pažeidimų

2012-03-05, 13:02
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šį savaitgalį visoje šalyje dirbo gausios policijos kontrolės pajėgos, sudarytos iš specialios pareigūnų kontrolės grupės ir Policijos departamento pareigūnų.

Pagrindinis kontroliuojančių pareigūnų dėmesys buvo sutelktas į tarnybines ir  asmenines transporto priemones vairuojančių pareigūnų kontrolę, taip pat buvo tikrinami ir policijos įstaigų darbuotojai, atliekami netikėti patikrinimai.
        
Nors šį savaitgalį neužfiksuota policijos pareigūnų pažeidimų, tačiau pareigūnų kontrolės grupė nustatė nemažai kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų. 
 
        
Iš viso patikrintos 583 transporto priemonės, nustatyti 53 KET pažeidimai. Reidų metu buvo patikrinta ir 40 policijos pareigūnų, dirbančių policijos įstaigose, ar vairuojančių asmenines transporto priemones, tačiau jokių pažeidimų neužfiksuota.
         
Nustatyta 11 kitų KET pažeidimų, 10 transporto priemonių, su neatlikta technine apžiūra, 8 - vairavę neapsidraudę, 7 - vairavę neprisisegę saugos diržų. Nustatyti 4 neblaivūs vairuotojai, 2 vairuotojams nustatytas lengvas girtumo laipsnis, 2 vairuotojams - vidutinis. Telšių miesto centre sustabdytas ir į policijos komisariatą pristatytas 1 neblaivus asmuo, kuris vežė medžioklinį šautuvą ir šaudmenis.
        
Pareigūnų kontrolės grupė ir toliau tęsia darbą. Patikrinimai vyksta nuolat, ne tik savaitgaliais, bet ir darbo dienomis.

www.policija.lt

www.lvcom.eu

Komentuoti