Policija tikrins saugos tarnybas ir padalinius

2012-02-29, 16:17
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Tris mėnesius šalies policijos įstaigos tikrins ir kontroliuos saugos tarnybų ir padalinių veiklą. Nuo 2012 m. kovo 1 d. iki 2012 m. gegužės 31 d. šalyje vyks prevencinė priemonė "Sauga 2012".

Vykdant šią priemonę, pagrindinis dėmesys bus kreipiamas į Kelių eismo taisyklių laikymąsi, švyturėlių naudojimo ir stiklų tamsinimo teisėtumą. Policijos pareigūnai vykdys netikėtus saugos tarnybų ir saugos padalinių patikrinimus, kurių metu tikrins, kokiu būdu saugos tarnybos užtikrina tinkamą apsaugos darbuotojų kvalifikaciją, atliks apsaugos darbuotojų, dirbančių saugomuose objektuose, patikrinimus, tikrins darbuotojų dokumentus.

Taip pat bus atlikta darbuotojų daromų pažeidimų, susijusių su ginklų, spec. priemonių ir fizinės prievartos panaudojimu, analizė. Pareigūnai taip pat domėsis, ar visos įmonės, vykdančios asmens ir turto saugą, turi nustatyta tvarka išduotas licencijas šiai veiklai.

Š. m. vasario pradžioje Policijos departamente vykusiame susitikime buvo pasidalinta įžvalgomis, susijusiomis su situacija saugos paslaugų rinkoje, aptartos problemos, su kuriomis susiduria saugos tarnybų darbuotojai, apžvelgtas asmens ir turto saugos teisinis reglamentavimas.

www.policija.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24