Oro uostuose sulaikyti du policijos ieškomi asmenys

2014-11-24, 18:01
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Šiemet Lietuvos pasieniečiai iš viso sulaikė 598 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir pažeidimųieškojo Lietuvos bei užsienio šalių teisėsaugininkai// Šiemet Lietuvos pasieniečiai iš viso sulaikė 598 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir pažeidimųieškojo Lietuvos bei užsienio šalių teisėsaugininkai// © BFL (Kęstučio Vanago nuotr.)

Vilniaus ir Kauno oro uostuose Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai sulaikė du lietuvius, vengusius teisingumo.

Anykščių rajono gyventojasįkliuvo, kai ketinoiškristi į Liverpulį, o kaunietė, kai grįžo iš Londono, pranešė VSAT.

Sekmadienio rytą Vilniaus oro uoste dirbę pasieniečiai patikrino reisu į Liverpulį ketinusių vykti asmenų dokumentus. Kontrolės metu paaiškėjo, kad 19 metų Anykščių rajono gyventojas turi nemalonumų su teisėsauga. Nusikaltimo padarymu įtariamo vyro paiešką šių metų gegužę paskelbė Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pasieniečiai neleidovyrui vykti į užsienį ir apie jo sulaikymą informavo paieškos iniciatorių. Tą pačią vieną jis perduotas atvykusiam Panevėžio apskrities policijos konvojui.

Sekmadienį Kauno oro uoste VSAT pareigūnams įkliuvo 35 metų kaunietė. Ją pasieniečiai sulaikė tikrindami reisu iš Londono grįžusių keleivių dokumentus. Paaiškėjo, kad moters, kuri kaltinama nusikaltimo padarymu, nuo šių metų spalio vidurio ieškojo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. Kaunietė tą pačią dieną perduota paieškos iniciatoriui.

Šiemet Lietuvos pasieniečiai iš viso sulaikė 598 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir pažeidimųieškojo Lietuvos bei užsienio šalių teisėsaugininkai.

BNS

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS" sutikimo draudžiama

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24