Neigia, jog tyrimas susijęs su FNTT vadovu

2012-01-17, 15:49
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

STT neigia informaciją, kad tyrimas dėl galimo dokumento klastojimo Vidaus reikalų ministerijoje susijęs su FNTT vadovu.

„Pastaruoju metu žiniasklaidoje pasirodžiusi informacija – neva šiuo metu STT atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl galimo dokumento suklastojimo Vidaus reikalų ministerijoje gali būti susijęs su Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) vadovu – tėra subjektyvus informacijos interpretavimas.

Minėtas ikiteisminis tyrimas atliekamas Vidaus reikalų ministerijoje“, – teigiama Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) antradienį išplatintame pranešime.

LTV Naujienų tarnyba pirmadienį pranešė, kad jos žiniomis, postą gali tekti palikti FNTT vadovui Vitalijui Gailiui. Vidaus reikalų ministras žadėjo šią savaitę pranešti, ar pasitiki FNTT direktoriumi.

Ar STT pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dokumento klastojimo kaip nors susijęs su FNTT vadovu, vidaus reikalų ministras nekomentavo. Tačiau nepaneigė, kad generolas V. Gailius buvo tikrinamas melo detektoriumi ir rezultatai jam nebuvę palankūs.

www.lrt.lt
www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24