Spausdinti šį puslapį

Vilkikų vairuotojai keliones praskaidrina alkoholiu

2014-08-18, 19:53
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Nuotr.Ray Forster (flickr.com) Nuotr.Ray Forster (flickr.com)

2014-08-18 rytą nuo 7:00 iki 10:00 val. Marijampolės kelių policijos skyriaus pareigūnai surengė netikėtą reidą kelyje Kaunas - Marijampolė - Suvalkai ir kelyje Marijampolė - Kybartai - Kaliningradas.

Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informuoja, kad trys kelių policijos patrulių ekipažai per 3 valandas patikrino 208 transporto priemonių vairuotojus. Nustatyti 4 kelių eismo taisyklių pažeidimai.

Du vairuotojai transporto priemones vairavo būdami neblaivūs, nustatytas lengvas girtumo laipsnis - atitinkamai 0,43 ir 1,16 prom. alkoholio. Abu vairuotojai vairavo sunkiasvores transporto priemones - vilkikus, todėl jie buvo nušalinti nuo vairavimo ir už kelių eismo taisyklių pažeidimą jiems buvo surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai.

Du vairuotojai į alkotesterį pripūtė leistiną normą - 0,14 ir 0,17 prom. alkoholio. Taip pat buvo nustatyti du vairavimo atvejai, kai transporto priemonėms nebuvo atlikta privalomoji valstybinė techninė apžiūra.

Atsižvelgiant į padidėjusį avaringumą ir kelių eismo taisyklių pažeidėjų skaičių Marijampolės apskrityje, Marijampolės aps. VPK Kelių policijos skyriaus pareigūnai nuolat organizuoja ir atlieka prevencines priemones. Tai bus daroma ir ateityje.

Komentuoti