Spausdinti šį puslapį

Suimtas taksistus sužalojęs keleivis

2012-01-06, 19:19
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Ukmergės rajono apylinkės teismas sausio 5 d. leido suimti ukmergiškį Rimvydą Blusį (g. 1978 m.), kuris įtariamas sunkiu nusikaltimu.

Gruodžio 24 d., apie 6 val. 15 min. R.Blusys peiliu sužalojo du taksistus. Vyriškis kartu su savo drauge važiavo taksi automobiliu. Jis elgėsi įžūliai ir konfliktiškai, todėl porą vežęs taksistas į pagalbą išsikvietė kolegą. Kęstučio aikštėje sustojus taksi automobiliui R.Blusys peiliu sužalojo taksi vairuotojus G. J. (gim. 1961 m.)  ir  R. B. (gim. 1978 m.), o pats iš įvykio vietos pabėgo. Nukentėjusieji buvo nuvežti į ligoninę ir operuoti.

Tą pačią dieną, gruodžio 24-tąją, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariatas paskelbė R. Blusio paiešką. Policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas.

Sausio 4 d. R. Blusys pats kartu su advokatu atvyko į Policijos komisariatą ir buvo sulaikytas 2 paroms. Jam buvo pareikštas įtarimas pagal LR baudžiamojo kodekso 138 str. 2 d. 5 p. dėl nesunkaus kūno sužalojimo. Sausio 5 d. rajono apylinkės prokuratūra kreipėsi dėl įtariamojo suėmimo. Teismas R.Blusiui  skyrė kardomąją priemonę - suėmimą 15 parų.

Vilniaus aps. VPK Ukmergės r. PK informacija

www.policija.lt
www.lvcom.eu

Komentuoti