Sulaikyti įtariamieji, neteisėtai disponavę galimai narkotinėmis medžiagomis

2021-03-03, 13:51
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sulaikyti įtariamieji, neteisėtai disponavę galimai narkotinėmis medžiagomis Policijos nuotr.

Sostinės policijos pareigūnams dėl narkotinių medžiagų platinimo įkliuvęs vyras atsidūrė areštinėje. Kratos jo namuose metu rastas pneumatinis pistoletas.

Kovo 2 d. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto šeštojo policijos komisariato pareigūnai sostinės Dūkštų g. sulaikė trisdešimt devynerių metų vyrą už narkotinių medžiagų platinimą. Taip pat sulaikyta ir trisdešimt šešerių metų moteris, iš įtariamojo įsigijusi narkotinių medžiagų.

Pas įtariamuosius pareigūnai atliko kratas – vyro namuose pareigūnai rado ir paėmė pneumatinį pistoletą, moters namuose – galimai narkotinės medžiagos. Įtariamasis uždarytas į areštinę, įtariamoji – po apklausos išleista.

Vilniaus miesto šeštojo policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d.); neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d.).

Policija inf.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24