Sumažino apribojimų „Snoro“ klientams

2011-11-21, 08:07
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Lietuvos banko valdyba, išklausiusi bankas „Snoras“ laikinojo administratoriaus ataskaitą ir įvertinusi jo pateiktus galimus banko pertvarkos modelius, nurodė ne vėliau kaip iki trečiadienio pateikti galutinę išvadą dėl „Snoro“ veiklos atkūrimo būdų. Lietuvos banko valdyba taip pat panaikino kai kuriuos veiklos apribojimus.

„Snoro“ klientams į jų sąskaitas bus grąžinamos lėšos, kurios pateikus mokėjimo nurodymą dėl pritaikyto veiklos apribojimo nepasiekė gavėjo, kurio sąskaita yra kitame banke.

Lietuvos banko valdyba, lapkričio 17 d. nutarimu nusprendusi leisti „Snoro“ klientams – fiziniams ir juridiniams asmenims – pervesti ar išimti lėšų iki 500 litų per dieną iš kiekvienos savo sąskaitos naudojantis mokėjimo kortele, leido administratoriui nuo lapkričio 23 d. šias operacijas atlikti ir banko klientų aptarnavimo padaliniuose.

Galutinius sprendimus dėl veiksmų siekiant apsaugoti indėlininkų, kreditorių ir kitų klientų interesus Lietuvos banko valdyba ketina priimti ne vėliau kaip ketvirtadienį.

www.lrt.lt
www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24