Avarijos metu nukentėjo 3 metų mergaitė

2018-10-30, 12:59
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Avarijos metu nukentėjo 3 metų mergaitė © Lietuvos policijos nuotr.

Iškritęs pirmasis sniegas savaitės pradžioje kiek sutrikdė vairuotojus, tačiau, pagal statistiką, eismo įvykių nepadaugėjo.

Ryte (9 val.) Vilniuje, Filaretų gatvėje, sningant, vairuojamo automobilio „BMW 525D“ nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio tiesiame ruože nesuvaldė 32 metų vyras. Automobilis nuvažiavo nuo kelio į dešinę pusę ir atsitrenkė į elektros skydinę. Nukentėjo ir į ligoninę buvo nuvežta 3 metukų keleivė, gydytojai jai suteikė pirmąją pagalbą.

Taip pat ryte (9.39 val.) Kretingoje, Tiekėjų gatvėje, esant šlapiai kelio dangai (snigo), tiesiame ruože į priešpriešinio eismo juostą įvažiavęs automobilis „VW Golf“, vairuojamas 60 metų vyro, susidūrė su automobiliu „Audi A4“. Į ligoninę nuvežta ir paguldyta „Audi“ vairavusi 50 metų moteris.

Vidurdienį Radviliškyje, Šiaulių ir A. Povyliaus gatvių sankryžoje, lyjant, šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje į kairę sukęs automobilis „Opel Astra“, vairuojamas 56 metų vyro, susidūrė su automobiliu „Volvo V70“, kurį vairavo 58-erių vyras. Įvykio metu nukentėjo pastarojo automobilio 54 metų keleivė (ambulatorinis gydymas).

12.15 val. Kaune, R. Kalantos gatvėje, lyjant, susidūrus dviem lengviesiems automobiliams „VW Caddy“, vairuojamam 64-erių vyro, ir „Audi A4“, nukentėjo šį automobilį vairavusi 32 metų moteris ir su ja važiavusi 33 metų keleivė. Abi po įvykio nuvežtos į ligoninę (paskirtas ambulatorinis gydymas).

Popietę (13.12 val.) Panevėžyje, J. Basanavičiaus gatvėje, esant šlapiai kelio dangai ir lyjant, antrąja eismo juosta važiavęs ir į dešinę sukęs automobilis „Toyota Corolla Verso“, vairuojamas 67 metų vyro, atsitrenkė į autobusą, važiavusį pirmąja juosta. Nukentėjo 42 metų autobuso keleivė (ambulatorinis gydymas).

Vakare (19 val.) Kaune, Kalniečių ir Žeimenos gatvių sankryžoje, 45 metų moterį, ėjusią per pėsčiųjų perėją, kliudė automobilis, vairuojamas 21 metų vaikino. Nukentėjusiai pėsčiajai paskirtas ambulatorinis gydymas.

Policijos inf.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24