Vyras Širvintų rajone sudegė savo lovoje

2018-09-12, 14:17
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Vyras Širvintų rajone sudegė savo lovoje Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento nuotr.

Rugsėjo 11-osios vakare Širvintų ugniagesiai gelbėtojai skubėjo į Kabaldos kaimą. 21.26 val. jiems buvo pranešta apie Rožių gatvėje kilusį gaisrą.

Po kelių minučių jiems atvykus į vietą, atvira liepsna degė mūrinė vieno aukšto vasaros virtuvė. Su kvėpavimo organų apsaugos aparatais įėję į vidų, ugniagesiai lovoje rado smarkiai apdegusį 1965 m. gimusio vyro kūną, praneša Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Gaisro metu sudegė virtuvėlės stogas, pradegė medinė perdanga, išdegė vidus. Ugniagesiams pavyko apsaugoti už 30 m stovinčius 5 pastatus: trijų butų namą, tris ūkinius pastatus ir garažą.

Pasak Širvintų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyresniojo inspektoriaus Virginijaus Lukšos, tyrusio šį gaisrą, žuvęs žmogus gyveno pas seserį. „Labiausiai tikėtina gaisro priežastis – neatsargus rūkymas. Apklausėme kaimynus, gimines ir pasitikslinome aplinkybes dėl krosnies ir elektros instaliacijos. Šios priežastys buvo atmestos. Autonominio dūmų detektoriaus virtuvėlėje, žinoma, nebuvo. Jo dar neįsigijo ir šalia name gyvenanti žuvusiojo sesuo.

Sutapimas, tačiau būtent šią savaitę buvo numatyta lankytis Rožių gatvėje rengiant prevenciją akciją „Gyvenkime saugiai“ ir skatinant gyventojus įsigyti ir įsirengti dūmų detektorius“, - sakė inspektorius.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24