Iš Rusijos vykusio krovinio automobilio kėbulo numeris, įtariama, buvo suklastotas

2018-04-25, 16:43
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Iš Rusijos vykusio krovinio automobilio kėbulo numeris, įtariama, buvo suklastotas © VSAT

Kybartų kontrolės punkte pasieniečiai sulaikė iš Rusijos į Lietuvą vykusį vilkiką „DAF“. VSAT pareigūnai nustatė, kad Rusijos piliečio vairuoto automobilio kėbulo numeris, įtariama, yra suklastotas.

Antradienį Kybartų punkte dirbę VSAT Pagėgių pasienio rinktinės Kybartų užkardos pasieniečiai tikrino iš Kaliningrado srities į Lietuvą vykusio krovininio automobilio „DAF“ rusiškais numeriais su puspriekabe ir jį vairavusio 44-erių Rusijos piliečio dokumentus. Jie buvo tvarkingi. Tikrinimą vykdžiusiems VSAT pareigūnams įtarimų sukėlė 2002 m. pagaminto vilkiko kėbulo numeris. Įtariama, kad jis yra suklastotas.

Transporto priemonę Kybartų pasieniečiai perdavė Pagėgių pasienio rinktinės kriminalistams. Šie dėl transporto priemonės identifikavimo numerių suklastojimo, neteisėto sunaikinimo ar pakeitimo pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

„DAF“ saugomas Kybartų pasienio užkardoje. Puspriekabė buvo atkabinta nuo vilkiko, ją su kroviniu pasiėmė užsakovai. Rusas vairuotojas po apklausos paleistas.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24