Vilniuje pareigūnai sulaikė „Škodą“, vežusią beveik pusę tonos spirito

2018-02-23, 16:47
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Vilniuje pareigūnai sulaikė „Škodą“, vežusią beveik pusę tonos spirito Muitinės nuotr.

Muitinės pareigūnai trečiadienio, vasario 21 d., vakarą Vilniuje sulaikė lengvąjį automobilį, kuriuo vienas miesto gyventojas vežėsi 420 litrų spirito. Tai jau trečias panašus sulaikymas sostinėje pastaraisiais mėnesiais, didelė nelegalaus spirito siunta muitinės kriminalistų taip pat buvo sulaikyta ir Kaune.

Trečiadienio vakarą sostinės Pilaitės rajone Vilniaus teritorinės muitinės mobiliųjų grupių patrulis atkreipė dėmesį į akivaizdžiai perkrautą juodos spalvos „Škodą Superb“ automobilį – mašinos galas buvo stipriai nusėdęs.

Pavijus ir sustabdžius „Škodą“ iškart paaiškėjo, kad krovinys išties nemenkas: tiek mašinos galinėje dalyje (kur buvo išimtos sėdynės), tiek bagažinėje buvo pilna plastmasinių 5 litrų talpos indų su spiritu.

Iš viso šitaip gabenti 84 (t. y. 420 litrų) plastikiniai indai.

Vairuotojas vilnietis D. T. buvo sulaikytas dviem paroms. MKT Vilniaus skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis, tyrimui vadovauja Vilniaus apygardos prokurorai.

Šiemet MKT pareigūnai jau pradėjo tris ikiteisminius tyrimus dėl nelegalaus alkoholio (2017 m. per visus metus pradėti keturi tokie tyrimai).

Muitinės inf.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24