Netradicinis reklamos sprendimas sudomino ir vagišius

2011-09-28, 13:23
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Didmiesčiuose šiuo metu esantys Piniginė.lt reklaminiai stendai su tikrais centais sudomino ne tik reklamos specialistus ar smalsesnius praeivius, bet smulkius vagišius.

Pranešimas žiniasklaidai

„Į reklaminius stendus patalpindami tikrus centus tikėjomės, kad šis netradicinis sprendimas sukels susidomėjimą, sukels tam tikras diskusijas, bus aptarinėjamas miestiečių. Vylėmės, kad tai neiššauks kraštutinių poelgių. Deja, to išvengti nepavyko“, - pasakojo Piniginė.lt komercijos direktorius Jaunius Skierus.

Panevėžyje, transporto laukimo paviljone esantis stendas buvo sudaužytas ir iš jo pagrobta dalis centų. Tiesa, vagių grobis nebuvo didelis, nes į reklaminius stendus buvo dedamos tik vieno cento monetos.

stendas su centais Custom

Penkiuose didžiausiuose Lietuvos miestuose Piniginė.lt iš viso įrengė 22 tokius stendus, kuriuose patalpino 500 tūkst. iš Lietuvos banko nupirktų monetų, kurių vertė 5 tūkst. litų. Kiekviename stende patalpinta maždaug 200 litų centais.

Pasak Piniginė.lt komercijos direktoriaus, bendrovei padaryta žala yra nereikšminga, palyginus su blogomis emocijomis, kurias patyrė pro šalį ėję žmonės, kol stendas buvo sutvarkytas.

„Kita vertus, Lietuvos miestuose yra 22 tokie stendai, o pasikėsinta buvo tik į vieną. Vertiname tai, kaip nemalonią išimtį ir tikimės, kad mūsų visuomenė jau yra pasiekusi tam tikrą brandos lygį, o likę stendai sėkmingai sulauks eksponavimo pabaigos“, - priduria J. Skierus.

Reklamos su monetomis didžiuosiuose Lietuvos miestuose bus galima pamatyti iki spalio pradžios.

Daugiau informacijos:

Piniginė.lt komercijos direktorius Jaunius Skierus,

Tel. nr. 8 659 99299,

El. paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24