Spausdinti šį puslapį

Policija sulaikė smurtautoją

2011-09-26, 09:14
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnams Eišiškių mieste teko tramdyti įsisiautėjusį vyriškį, grasinusį nužudyti motiną. Smurtautojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Š. m. rugsėjo 23 d. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariate buvo gautas pranešimas, kad Eišiškių mieste sūnus triukšmauja ir peiliu grasina nužudyti motiną. Policijos pareigūnai nedelsdami reagavo į pranešimą. Atvykę į įvykio vietą, susidūrė su agresyviu vyriškiu, kuris daužė langų stiklus, plėšė užuolaidas, švaistėsi peiliu ir grasino visus išžudyti. Smurtautojas nekreipė dėmesio į policijos reikalavimus, jo reakcija buvo neadekvati, o elgesys – nenuspėjamas. Policijos pareigūnai, norėdami išvengti tragiškų pasekmių, užrakino vyriškį namuose ir, paskambinę į budėtojų dalį, paprašė pagalbos. Papildomas patrulių ekipažas ir Kriminalinės policijos pareigūnai atvykę į smurtautojo namus, ginkluoti ir su specialiomis priemonėmis, tyliai įėjo į namus. Vyriškį pareigūnai rado gulintį lovoje su peiliu rankoje. Policininkams pasipriešinus, teko uždėti vyriškiui antrankius.

D. P. (gim. 1978 m.) buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2,62 promilės girtumas). Smurtautojui bus pareikšti įtarimai dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 145 str. 1 d. Už šį nusikaltimą asmuo gali būti baudžiamas iki dviejų metų laisvės atėmimo.

Vilniaus aps. VPK Šalčininkų r. policijos komisariato informacija

www.lietuvosvalstybe.com 

 

Komentuoti