Komunalininkais apsimetusios įmonės vilioja pinigus

2017-09-18, 06:51
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Komunalininkais apsimetusios įmonės vilioja pinigus © Scanpix/REUTERS/Kacper Pempel nuotr.

Palangos miesto savivaldybė įspėja, kad mieste padaugėjo įmonių, apsimetančių Palangos komunalinio ūkiu ir viliojančių pinigus iš gyventojų.

Pasak savivaldybės, pastaruoju metu daugiabučių gyventojai praneša, jog Palangos komunalinis ūkis, iš anksto nesuderinęs su gyventojais, atvyksta į namus ir atlieka įvairias paslaugas - reguliuoja būtų langus, atlieka šilumos kiekio daliklių priežiūrą ir panašiai. Anot savivaldybės, tokiu būdu bandoma išvilioti pinigus iš gyventojų.

„Palangos komunalinio ūkio vardu naudojasi įvairios apsišaukusios įmonės, kurios siūlo pasirašyti sutartis bei paima avansą. Palangos komunalinis ūkis į daugiabučius namus nesiunčia jokių įmonių sudarinėti sutarčių su gyventojais. Visi papildomi darbai ir mokėjimai, kurie atliekami butuose, su butų savininkais yra suderinami iš anksto", - teigiama savivaldybės pranešime.

Gegužę policija pranešė, kad iš senyvos palangiškės komunalininku apsimetęs vyras išviliojo daugiau nei 2 tūkst. eurų, tvirtindamas, kad moteris mokesčius sumokėjo padirbtais pinigais, tad jos turimas santaupas reikia patikrinti.

bns
Naujienų agentūros BNS informaciją
atgaminti visuomenės informavimo
priemonėse bei interneto tinklalapiuose
be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24