Spausdinti šį puslapį

Policijos automobilių padegėjai galėjo būti du

2011-09-20, 06:11
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Tiriant, kas sekmadienį naktį Kupiškio komisariato kieme padegė du tarnybinius policijos automobilius, aiškėja, kad tai galėjo būti dviejų asmenų darbas.

Kupiškio policijos automobilių padegimą pradėjo tirti Panevėžio vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai. Manoma, kad kėsintasi sudeginti aštuonis sekmadienio naktį Kupiškio policijos kieme stovėjusius automobilius, praneša LTV naujienų laida „Šiandien“.
Nepaisant budėtojo ir ugniagesių pastangų, visiškai sudegė du automobiliai. Kiti šeši, tarp kurių – Aplinkos apsaugos departamento bei vieno pareigūno asmeninis automobilis, taip pat buvo aplaistyti degiu skysčiu, vadinamuoju „Molotovo kokteiliu“. Tačiau juos   pavyko išgelbėti.
„Pareigūnai dirba, byla perduota Panevėžio vyriausiajam apskrities komisariatui, kuris toliau ją tirs. Taip pat bylą kurios apygardos prokuratūra“, – teigė Kupiškio policijos komisariato viršininkas Arvydas Mėlynis.
Pasak įvykį tiriančių kriminalistų, vaizdo kameros užfiksavo du asmenis, lendančius pro plyšį tvoroje ir pilančius ant automobilių skystį. Netoliese esančiame tvenkinyje kriminalistai rado dar penkis „Molotovo kokteilius“.
Pastaruoju metu Kupiškio policija sulaikė ir nubaudė daugybę žmonių, kurie vertėsi kontrabanda, nelegaliu automobilių verslu. Spėjama, kad tai galėjęs būti ir tokių asmenų kerštas pareigūnams.
„Kiekviena versija yra tikrinama ir įtariamieji yra nustatinėjami kiekvieną kartą. Šnekamės su pareigūnais, su žmonėmis, gal jie ką matė įtartino ar panašiai. Mes stengsimės šią bylą išaiškinti ir kuo greičiau. Tai yra garbės reikalas“, – tvirtino A. Mėlynis.
Policijos komisariato teritorija stebima vaizdo kameromis. Tačiau vaizdas nėra geros kokybės. Tą naktį komisariato kiemas buvo neapšviestas.

Skirmantas Pabedinskas
LTV „Šiandien“, www.lietuvosvalstybe.com

Komentarai  

 
#1 juks 2011-09-20 09:47
Pasismagino buduliai. Zinos daba ka yra seimininks kupiskiu ;-)
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti