Vilniaus savivaldybę saugojo girti apsaugininkai, vienas iš jų turėjo narkotikų

2011-09-09, 16:48
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Sostinės policija ketvirtadienį sulaikė keturis Vilniaus savivaldybę saugojusius saugos bendrovės darbuotojus, kurie darbo metu buvo neblaivūs. Pas vieną iš jų rasta, įtariama, narkotinių medžiagų, pranešė penktadienį sostinės policija.

Ketvirtadienį, vykdydami bendrąsias prevencines priemones, vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai prie Vilniaus miesto savivaldybės pastato sulaikė ir patikrino keturis asmenis, kurie galimai pažeidė viešąją tvarką – viešoje vietoje pasirodė apsvaigę nuo alkoholio.
Patikrinus, policijos pareigūnų įtarimai pasitvirtino: trims iš sulaikytųjų buvo nustatytas apsvaigimas nuo alkoholio – nuo 1,14 iki 1,54 promilės.
Visi trys buvo pristatyti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato struktūrinius padalinius, siekiant išsiaiškinti, ar jie nėra padarę kitų teisės pažeidimų.
Tolesnio patikrinimo metu buvo nustatyta, kad trys sulaikytieji yra saugos bendrovės darbuotojai, patikrinimo ir sulaikymo metu vykdę Vilniaus miesto savivaldybės pastato apsaugą. Pas vieną iš sulaikytų bendrovės darbuotojų rasta ir paimta, įtariama, narkotinių medžiagų.
Europos krepšinio čempionato metu Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės ir viešosios policijos pareigūnai, jungtinėmis grupėmis, atlieka sustiprintas prevencines priemones, siekdami užtikrinti visuomenės saugumą ir rimtį masinių renginių metu, reprezentacinėse miesto vietose.

www.lrt.lt

Komentarai  

 
#1 zofija 2011-09-09 18:54
Cia tai geras :lol: :D :lol:
Girtuokliamsir narkomanams Zuoko turta sergeti patikejo...
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24