Sulaikytieji asmenys gamino narkotikus

2011-09-06, 14:49
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Rugsėjo 5 d. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato kriminalistai gavo operatyvinės informacijos, kad viename iš miesto namų gali būti gaminami narkotikai. Apie 18 val. atvykę pareigūnai narkomanus aptiko kaip tik tuo metu, kai buvo baigiamas opijaus gamybos procesas, o dalis narkotikų jau buvo suvartota.

Namo kambaryje ir virtuvėje kriminalistai rado ir išėmė indus narkotinėms medžiagoms gaminti, maišelius su aguonų nuoviromis, maišelius su smulkintomis džiovintomis aguonų galvutėmis, smulkintas nesunokusias aguonų galvutes, indus su aguonų sėklomis, skiediklius ir tirpiklius, skirtus aguonų ekstraktui gaminti.
Pareigūnai sulaikė tris name buvusius asmenis: A.J., gimusią 1990 m., V.P., gimusį 1973 m., ir T.B., gimusį 1971 m. Visi trys sulaikytieji policijoje yra žinomi kaip vartojantys narkotikus asmenys. Atlikus narkotikų testą paaiškėjo, kad visi yra apsvaigę nuo narkotinių medžiagų. V.P. yra neseniai sugrįžęs iš įkalinimo įstaigos, jis teistas 9 kartus. T.B. teistas 5 kartus. A.J. yra įtariama padariusi nusikaltimą, o byla šiuo metu perduota į teismą.
Ukmergės rajono policijos komisariate yra pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d., kuriame už šią nusikalstamą veiką yra numatyta bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Asta Krogertienė
Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato
Ukmergės rajono policijos komisariato
Organizacinio poskyrio specialistė

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24